Változások az MTTOSZ vezetőségében

A szövetség május 25-én tartotta rendes évi közgyűlését. A közgyűlés elfogadta a szövetség szakmai munkájáról szóló beszámolót, a 2016. évi mérleget, a Felügyelő Bizottság jelentését és a 2017. évi költségvetést. Tisztségviselőket is választottak.

A rendezvényen megjelent és felszólalt Kun Szabó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke is, aki tájékoztatást adott a tagszervezeteknek a HS céljairól és a legfontosabb feladatairól.

A közgyűlés elfogadta Balogh György általános alelnök lemondását, és tudomásul vette, hogy a jövőben az Elnöki Tanácsadó Testület elnökeként segíti a szövetség elnökének munkáját. Általános alelnöknek, a gazdasági alelnöki funkciója egyidejű megtartásával dr. Szieben Lászlót, új alelnöknek és egyidejűleg elnökségi tagnak is választották Nagy Józsefet, a NAV Központi Irányítása Főigazgatójának tanácsadóját, a Pénzügyőr SE ügyvezetőjét, a SOSZ elnökségi tagját.

A Felügyelő Bizottságban is történt változás. A visszahívott Jók János helyére FB tagnak a közgyűlés Dr. Isaszegi János ny. vezérőrnagyot, a HM Zrínyi Kiadó igazgatóját választotta.

Az MTTOSZ taglétszáma 3 új sportszervezettel bővült. Így, a jelenlegi tagszervezeti létszám 30 lett.

Gratulálunk ez alkalomból az új csatlakozóknak, a Kőbányai Sportegyesületek és Sportszervezetek Szövetségének, a BKV Modellező Sportegyesületnek és a BKV Rádió Klubnak. Jó együttműködést kívánunk!

Dr. Harcsár István
főtitkár